Впродовж вихідних на території Старого замку можна буде побачити лицарські турніри від учасників клубів військово-історичної реконструкції. Усі охочі зможуть взяти участь у майстер-класах з ремесел, заспівати разом із фолк-гуртами та подивитися на середньовічні танці. На сьогодні, як розповів організатор фестивалю Костянтин Пархоменко, зареєстровані три сотні учасників.

Програма заходів:

Субота 2 червня.
17:00 Продовжуємо дивитись бої в номінації 5х5
19:00 Дивимось конкурс історичного костюму. Тільки тут ви дізнаєтесь що коловіки носили чулки, які називаються шосси, а трусєля по коліно називаються бре. Та безліч інших цікавих та пікантних подробиць з середньовічної моди.
21:00 Виступає легендарний білоруський folk fantasy гурт, який підкорив сцени багатьох європейських фестивалів (у тому числі Waken Open Air) IRDORATH!
З незабутнім музично-середньовічним шоу.
23:00 OBERDRAUBURG PARTY 18+ Нічна програма на секретній сцені. Шалений драйв з блекджеком і куртизанками до самого ранку. Тільки для учасників фестивалю та власників Forpost Family Card.


Неділя 3 червня
9:00 - 12:00 Вже традиційно прокидаємось, снідаємо у фотреці смачну гарячу їжу, обираємо на ярмарку сувеніри.
12:00 Урочисте відкриття другого фестивального дня. Ранковий бугурт.
13:00 І знову грає супер гурт із Білорусі LITY TALER.
14:00 Фінальні змагання у всіх бойових номінаціях
18:00 Нагородження учасників
19:00 Фінальний концерт. Для вас грає гурт, якому ви вже всі разом зможете дружньо підспівувати RedAlice  та роджинка фестивалю, містичний музичний дівочий проект Personal Witches.

Паралельно проходитимуть змагання зі стрільби з луків, працюватиме ярмарок народних майстрів, на фужкорті будуть представлені смачні домашні настоянки, пиво, вино, медовуха, м`ясо гриль та безліч інших смачних страв.
Не сумуватимуть і діточки. Для них у нас також є ігри, конкурси і атракціони.
Тож хутчіш беріть своїх дітей, дружин, чоловіків, коханих, батьків, бабусь, дідусів і гайда на Форпост. Тут весело, смачно, цікаво та душевно.

2ogoloshenya