У двох ДТП, які вчора, 1 червня, сталися в обласному центрі та Хмельницькому районі, загинули 38-річний мотоцикліст та 82-річна пенсіонерка. Водій, який збив жінку, зник з місця події.

За інформацією ГУ НП в Хмельницькій області, близько 19.15 години по вулиці Пілотській 51-річний місцевий житель, керуючи пасажирським мікроавтобусом "Mercedes Sprinter", повернув ліворуч для заїзду на автомийку, та, не переконавшись у безпеці руху, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мотоциклом "Kawasaki 400" під керуванням 38-річного хмельничанина. Від отриманих травм мотоцикліст, не приходячи до свідомості, помер на місці події. Наразі слідчі встановлюють усі обставини ДТП.

Також в цей вечір, близько 23.00 години неподалік села Шаровечка Хмельницького району невстановлений водій скоїв наїзд на 82-річну жительку обласного центру, яка рухалась по узбіччю дороги в попутному напрямку. У результаті ДТП пенсіонерка отримала численні переломи та забої і від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні Хмельницької обласної лікарні, не приходячи до тями.

Водій з місця події зник. Поліцейські встановили, що до вчинення ДТП причетний автомобіль типу "Shevrоlet Spark" світлого кольору. Усім, кому будь-що відомо про обставини ДТП або про місце перебування транспортного засобу, прохання повідомити до поліції.

В обох випадках відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Слідчі дії тривають.

2ogoloshenya