Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Фото Патрульна поліція Хмельницької області.

26 травня, близько 6-ї години ранку, на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на одній із автостанцій міста, водій, що здійснює перевезення пасажирів, перебуває із ознаками алкогольного сп’яніння.

Прибувши на місце події патрульні виявили рейсовий транспортний засіб MERCEDES Sprinter, що здійснює перевезення пасажирів по населених пунктах Хмельницького району.

Небайдужі громадяни одразу надали пояснення патрульним, що саме даний чоловік приїхав на даному транспортному засобі на платформу автовокзалу.

Під час спілкування із поліціянтами 37-річний кермувальник маршрутного транспортного засобу поводив себе доволі знервовано та підозріло.

Патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме стійкий запах алкоголю із порожнини рота, почервоніння очей та обличчя. Встановивши особу водія, патрульні запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку. Громадянин проходити огляд відмовився у присутності двох свідків.

На кермувальника патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння та частиною 1 статті 126 КУпАП за відсутність при собі посвідчення водія відповідної категорії.

Патрульні дякують містянам за проявлену громадянську позицію, небайдужість та повідомлення на службу 102 про імовірного порушника. Лише спільними зусиллями ми зробимо наше місто ще більш безпечним та комфортним для проживання.

Джерело

2ogoloshenya