Капітальний ремонт та побудова доріг є одним із ключових напрямків роботи уряду Володимира Гройсмана. Водночас треба віддати належне роботі нашого народного обранця, оскільки не на кожну область держава в змозі виділити величезні суми коштів для втілення цієї життєвонеобхідної програми в життя.

Виключенням стала Хмельниччина. Відповідно до розпорядження КМУ від 07 лютого 2018 р. було затверджено перелік об’єктів капітального та  ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-03 Житомир — Чернівці у 2018 році та обсяги бюджетних коштів для їх фінансування. Загалом на ремонт всього автошляху було передбачено 1 млрд гривень.

Володимиру Мельниченку вдалося створити "загін "особливого призначення", який складався по-справжньому з загартованих в політичних боях бійців, для яких вираз "дав слово – зроби" не пусті слова.

Завдання, які поставила перед собою ця група депутатів, успішно вдалося реалізувати в життя. Для відновлення доріг в Хмельницькій області було передбачено 302 млн 481 тис. гривень. Безпосередньо на "Тещин язик", на ремонті якого особливо наполягав нардеп Мельниченко, було спрямовано 186 млн гривень.

Вчора, 25 травня журналісти "Вечірнього Кам’янця", в черговий раз, спільно із народним депутатом України Володимиром Мельниченком, проінспектували хід виконання ремонтних робіт на одній із найнебезпечніших ділянок автотраси Житомир-Чернівці – "Тещиному язику". Після відвідин попереднього "десанту", на чолі з заступником міністра інфраструктури України Юрієм Лавренюком, роботи почалися набагато жвавіше, що не могло потішити кам’янчан, які щодня користуються цим шляхом.

Детальніше у відеосюжеті:

 

 

2ogoloshenya