Вчора, 20 травня, в Кам’янці-Подільському відбулося довгоочікуване відкриття оновленого міського будинку культури.

11 жовтня 2013 року в приміщенні по вулиці Шевченка 20 сталася пожежа. Дякуючи оперативним діям вогнеборців тоді вдалося швидко локалізувати пожежу й недопустити повного знищення  будівлі початку ХХ століття.

Спочатку планувалося зробити тільки косметичний ремонт будинку культури. Проте, завдяки наполегливій роботі народного депутата України Володимира Мельниченка було розпочато грандіозний капітальний ремонт всієї будівлі, який розтягнувся в часі на цілих чотири роки.

На ремонт будинку культури було витрачено 21 мільйон гривень, із них 19 мільйонів з державного та обласного бюджетів, які для округу вдалося залучити завдяки клопотанню народного депутата Володимира Мельниченка

За ці кошти було проведено реконструкцію центральної зали, коридорів, холу. Було повністю проведено оновлення систем тепло, водопостачання та водовідведення, облаштовано ошатні зали, коридори, хол, сцену, нові сидіння.

Будинок культури було оснащенно дороговартісним надсучасним світловим та музичним обладнанням, якого немає навіть в столиці.

На свято відкриття будинку культури завітали депутати міської ради, представники місцевої інтелігенції, громада міста та району.

Привітали кам’янчан зі знаковою подією міський голова Михайло Сімашкевич та народний депутат України Володимир Мельниченко.

Після слів вітань, відбувся святковий концерт, в якому взяли участь творчі колективи та солісти міста.

 

2ogoloshenya