Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Поїзд “Чернівці — Чернігів” з 27 вересня продовжить курсувати за зміненим маршрутом, в об'їзд Кам’янця-подільського

З маршруту поїзду «Чернівці-Київ» виключені станції: Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці

В Укрзалізниці пояснили, як змінилась схема руху пасажирських поїздів через карстовий провал на Буковині. Поїзд №118/117 “Чернівці — Чернігів” з понеділка 27 вересня, продовжить курсувати за зміненим маршрутом. Проте, виїзду з Чернівців та Чернігова, рейсом №118/117 не буде 1 та 2 жовтня, а також 15 та 16 жовтня.

Ситуація на залізничній дільниці Новоселиця — Мамалига, через яку курсував поїзд №118/117 Чернігів — Чернівці, залишається складною та потребує комплексного рішення.

Нагадаємо, 19 вересня на дільниці Новоселиця — Мамалига обвалилась земля підж колією.

У зв’язку із цим вищевказаний поїзд Чернівці-Київ-Чернігів курсуватиме об'їзним шляхом — через Тернопіль та Заліщики. Відповідно, через об’їзд з маршруту виключені зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці.

Як організовується сполучення для пасажирів з вищевказаних станцій?

Чернівці. Окрім об'їзного рейса 117/118 по окремих днях, з міста можна виїхати поїздом №8/7 Чернівці — Київ, до якого Укрзалізниця з 27 вересня додає більше вагонів.

У дні відсутності рейса 117/118, пасажирам будуть переоформлені проїзні документи на поїзд № 8/7. Без жодних доплат. Достатньо лише звернутися зі своїм квитком до каси перед рейсом.

⛔Увага! Виїзду з Чернівців рейсом №118/117 не буде 27, 28, 29 вересня, 1 та 2 жовтня, а також 14 та 15 жовтня.

⛔Увага! Виїзду з Чернігова цим же рейсом не буде: 28, 29, 30 вересня, 2 та 3 жовтня, а також 15 та 16 жовтня.

Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці. Посадка на цих станціях здійснюватиметься на оперативно призначений поїзд №127/128 Ларга — Чернігів за раніше придбаними квитками на поїзд №117/118.

Пасажири, які прямують до станцій Дунаївці або Кам'янець-Подільський, можуть скористатися рейсами 769/770, 139/140 Київ — Кам'янець-Подільський.

У разі відмови від проїзду пасажирам буде повернено повну вартість квитка.

Також в “Укрзалізниці” зазначають, що ті пасажири, які вже придбали квитки на посадку із станції “Новоселиця”, можуть здати квитки і повернути кошти, звернувшися із заявою та квитком у будь−яку касу вокзалу.  Із станцій “Ларга” та “Камꞌянець−Подільський” можна виїхати оперативно призначеним поїздом, де діятимуть раніше придбані квитки на поїзд №117/118.

На зображенні може бути: карта та небо

Що робити з квитками

Якщо маєте квиток на посадку, наприклад, зі станції Новоселиця, де обмежено рух через провал у земляному полотні, його можна здати і повернути кошти за квитки. Для цього слід звернутися із заявою та квитком у будь-яку касу вокзалу.

Інший варіант — дістатися станцій Ларга або Кам'янець-Подільський і сісти на оперативно призначений поїзд (до 26 вересня). Нагадаємо, тут діють раніше придбані квитки на поїзд №117/118.

В Укрзалізниці додали, що вже залучили фахівців з карстових процесів, які аналізуватимуть придатність ділянки Новоселиця — Мамалига для подальшого руху та способи стабілізації земляного полотна.

2ogoloshenya