Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

 1016

Зміни у русі поїздів повꞌязані з карстовим обвалом на Буковині.

Про це інформує "ТВ7+" з посиланням на пресслужбу “Укрзалізниці”.

Так, оскільки на залізничній дільниці “Новоселиця−Мамалига”   досить складна ситуація,  поїзд №118/117 “Чернігів — Чернівці”, який курсує і через міста Хмельниччини дещо змінить свій маршрут, повідомляють на сайті “Укрзалізниці”.

Поїзд курсуватиме обꞌїзним шляхом – через Заліщики та Тернопіль. Тому з маршруту виключать зупинки на хмельницьких станціях, у Кам’янці-Подільському та Дунаївцях, а також на станціях у Новоселиці та Ларга.

Із станцій “Ларга”, “Кам’янець-Подільський” та “Дунаївці” в “Укрзалізниці” пропонують здійснювати посадку  на оперативно призначений поїзд №127/128 Ларга — Чернігів за раніше придбаними квитками на поїзд №117/118.

Крім того, до Чернівців та Чернігова можна буде дістатися із станції “Гречани”, де буде можливою посадка як на поїзд №117/118, так і на №127/128.

Пасажирам, яким  треба їхати з Чернівців, можна скористатися поїздом №8/7, до якого з 27 вересня, додали більше вагонів.

Поїзд №118/117 “Чернівці — Чернігів” з понеділка 27 вересня, продовжить курсувати за зміненим маршрутом. Проте, виїзду з Чернівців та Чернігова, рейсом №118/117 не буде 1 та 2 жовтня, а також 15 та 16 жовтня.

Також  в “Укрзалізниці” зазначають, що ті пасажири, які вже придбали квитки  на посадку із станції “Новоселиця”, можуть здати квитки і повернути кошти, звернувшися із заявою та квитком у будь−яку касу вокзалу.  Із станцій “Ларга” та “Камꞌянець−Подільський” можна виїхати оперативно призначеним поїздом, де діятимуть раніше придбані квитки на поїзд №117/118.

2ogoloshenya