Мер проти секретаря від "слуг народу", а депутати проти заступників від Мазурчака

Перед тим, як розповісти про події 16-ї сесії Кам'янець-Подільської міської ради проінформуємо про чудовий подарунок, який сьогодні отримав міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Посітко.

Дуже багато років міський голова, напевно, мріяв саме про такий подарунок. Детальніше у відеосюжеті.

Подарунок для мера Кам'янця-Подільського з зони АТО

А зараз проінформуємо про найважливіші моменти сьогоднішнього засідання в Кам'янець-Подільській міській раді.

По перше слід зазначити, що сесія так і не розпочалася. Як і під час попереднього зібрання, депутати наполягли на тому, щоб ті питання, які вони запропонували були включені до порядку денного. Однак міський голова знову одноособово визначив, що саме буде розглядатися на сесії.

З метою включення проектів рішення, в тому числі щодо обрання секретаря міської ради, депутати заблокували президію.

На противагу міський голова М.Посітко спершу знову відмовився включати депутатські проекти рішення до розгляду. Згодом після перерви під час якої тривала перша погоджувальна нарада повідомив, що готовий включити всі запропоновані депутатами проекти рішення, окрім питання обрання секретаря міської ради.

Як відомо, депутатська більшість запропонувала обрати на цю посаду Сергія Ведернікова. Натомість міський голова відмовився взагалі включати це питання до розгляду. На його думку депутати втратили своє право висувати кандидатуру на цю посаду. Однак й сам міський голова, який нібито й володіє цим правом не бажає вирішити  важливе кадрове питання.   

У підсумку тривалих перепалок досягнути рішення про початок роботи не вдалося. Й влада й опозиція залишилися на своєму.. Попередньо лише було обумовлено, що завтра о 9 годині депутати розпочнуть розгляд земельних питань.

2ogoloshenya