З нагоди Дня міста, яке кам’янчани відзначатимуть уже за два тижні (18-20 травня), оголошується конкурс фотографій для наймолодших його жителів – малюків, які народилися в 2017 році (а їх було шістсот).

До участі в конкурсі запрошуються сім'ї з малюками 2017 року народження, які вже встигли зробити оригінальне фото свого чада, або ж сфотографуються спеціально для участі у конкурсі. Фотознімок (один) потрібно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та обов'язково заповнити анкету за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnTYBEXZRQLU_2CkC9DF2nGnEM4XI_2ArCD4XuQjH6ciqsFA/viewform у період з 5 по 10 травня. Після цього (з 11 по 15 травня) буде проведено онлайн-голосування на офіційному сайті міської ради.

Нагородження переможців конкурсу «Я маленький кам'янчанин» та вручення подарунків (від міського голови) відбудеться 19 травня об 11 годині у сквері Гунські криниці під час святкування Дня міста Кам'янця-Подільського.

Деталі за тел. 0961297591

Заванатажити Положення про конкурс

Джерело

2ogoloshenya