33-річний житель обласного центру, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, переховувався на одному із дачних масивів у Кам’янець-Подільському районі.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася в ніч на 30 квітня в Хмельницькому по вулиці Шевченка поблизу зупинки «Міська лікарня». Двоє молодих людей, 24-річний мешканець Ізяславського району та 27-річний житель Шепетівки, переходили вулицю по пішохідному переходу, коли на них наїхав автомобіль «BMW 323». Молодший з чоловіків помер у кареті швидкої допомоги, а шепетівчанин — у приймальному відділенні міської лікарні під час надання першої медичної допомоги.

Водій транспортного засобу зник з місця пригоди. Патрульні поліцейські, зорієнтовані на пошуки винуватця ДТП, незабаром знайшли покинутий на сусідній вулиці автомобіль з характерними для наїзду ушкодженнями на передній частині.

У вчиненні ДТП обґрунтовано підозрювався 33-річний житель обласного центру. Його оголосили в розшук і вчора ввечері, 2 травня, затримали в Кам’янець-Подільському районі. Чоловік переховувався на одному із дачних масивів.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель двох і більше осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі. Наразі в рамках розслідування призначено цілий ряд експертиз. Слідчі дії тривають.

До речі, затриманий раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зокрема, за вчинення ДТП, а також крадіжки і злочини, пов’язані з наркотиками.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

2ogoloshenya