Третього травня міську раду Кам’янця відвідали представники міста Хмельницького.

Мета їхнього візиту – вивчення досвіду роботи Центру надання адміністративних послуг нашого міста. Гості з обласного центру – не перші, хто приїхав переймати досвід роботи наших фахівців, адже раніше вже приїжджали делегації з Чорткова, Чемерівців, Нової Ушиці.

Зокрема на адресу керуючої справами виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради Яни Мельничук надійшов лист від керуючої справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлії Сабій з клопотанням надати можливість вивчення досвіду роботи адміністраторів Кам’янець-Подільської міської ради.

“Така активна зацікавленість кам’янецьким  ЦНАПом пов’язана з тим, що наше місто –перше в області, де розпочали прийом документів для виготовлення паспортів громадянина України та паспортів громадянина України для виїзду закордон  у ЦНАПі. До того ж, після декількох місяців успішної роботи, було встановлено другу робочу станцію для функціонування електронної черги , яка дає змогу записатися на прийом до адміністратора не виходячи з дому через веб-ресурс”, - коментує міський голова Михайло Сімашкевич.

Успішну роботу Центру надання адміністративних послуг забезпечують як фахівці, які тут працюють, так і налагоджена співпрацю з міським відділом Державної міграційної служби України.

Загалом з 19 жовтня 2017 року станом на 3 травня поточного року прийнято та опрацьовано 2265 заяв та пакетів вхідних документів для виготовлення паспортів громадянина України та паспортів громадянина України для виїзду закордон з безконтактним електронним носієм та видано 1372 паспорти. Загалом в ЦНАПі надається 211 послуг.

Джерело

2ogoloshenya