33

Вперше у Кам'янці-Подільському відбудеться унікальний проект, коли дві сотні дітей матимуть змогу взяти участь в музичній та освітній події міжнародного рівня - «Music Camp International».

Проект, який існує в Україні вже 18 років, буде реалізований і в нашому місті. Організацією музичного табору в Кам’янці займається об’єднання переселенців, втім, активну допомогу їм надає як міська рада, так  і спонсори. Адже проведення заходу, незважаючи на те, що він благодійний, потребує витрат.

П’ять годин щодня упродовж п’яти діб хоровому співу та грі на двох музичних інструментах усіх бажаючих діток віком від 11 до 16 років навчатимуть 14 професійних викладачів із Києва, котрі вже неодноразово брали участь у таких стартапах, і розробник унікальної методики та директор проекту, відомий диригент зі Сполучених Штатів, котра керує власним хором у Каліфорнії, Констанція Фортунато.

З 4 до 9 червня діти, навіть без музичної освіти, зможуть опанувати по таких два музичних інструменти, як віолончель, флейта, скрипка, гітара, орф, золоті дзвіночки, а також навчитись співати у хорі чотирма мовами світу.

Після такого своєрідного навчання у супроводі професійного Хмельницького симфонічного оркестру учасники музичного табору зіграють на урочистому концерті.

Організатори звертаються найперше до батьків. Адже основна мета проекту - виявлення прихованих талантів у дітей. А за всі ці роки результат був завжди.

Реєстрація за посиланням https://goo.gl/forms/LCXKl1qUxD7NqWpD2 триває до 15 травня.

Джерело

2ogoloshenya