Зарплатня голови Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ понад 70 тисяч гривень на місяць

Сьогодні до нашої редакції завітав депутат Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Віталій Заклевський, який розповів про зарплати керівництва громади. 

Нещодавно на сесії ради розглядалося питання про прийняття у власність громади комунального некомерційного підприємства "Кам'янець-Подільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги".

Нагадаємо, тоді депутати не підтримали рішення про прийняття підприємства на свій баланс. Зокрема, голова сільської ради Юрій Волощук висловив занепокоєння в тому, що навіть якщо сільська рада й візьме на свій баланс  комунальне підприємство на сьогодні немає механізму змусити інші громади продовжувати делегувати кошти для обслуговування своїх медичних об'єктів, а тому фінансовий тягар може повністю лягти на бюджет Слобідсько-Кульчієвецької громади.

Як повідомив сьогодні депутат ради Віталій Заклевський зважаючи на таке рішення він вирішив дізнатися скільки коштів з бюджету витрачається безпосередньо на заробітні плати керівників територіальної громади.

Детальніше у відеосюжеті:

 

А яка зарплатня у Вашого голови ОТГ?

2ogoloshenya