Шахраї ошукали мешканку Кам’янеччини на 140 тис грн

Підприємиця з села Довжок замовила через інтернет партію побутової хімії на загальну суму понад 140 тисяч гривень. По дорозі до Кам’янця-Подільського товар зник.

13 квітня 2021 року до Дунаєвецького відділення поліції Кам’янець-Подільського РУП з заявою про вчинення щодо неї шахрайських дій звернулася 41-річна жителька села Довжок Кам’янець-Подільського району. Потерпіла повідомила, що їй мала надійти партія побутової хімії на загальну суму понад 140 тисяч гривень. Проте до водія, який здійснював транспортування вантажу, зателефонував невідомий чоловік, який представився власником товару, і домовився про його розвантаження не за місцем призначення, а в місті Дунаївці.

«Завдяки професійним діям Кам’янець-Подільських поліцейських товар на суму понад 140 тисяч гривень знайшли — аж у сусідній області», - зазначаили у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції.

Під час досудового розслідування, в ході перевірки оперативної інформації, працівники кримінальної поліції з’ясували, що до вказаної події може бути причетний 32-річний житель сусідньої області. Також поліцейські встановили свідків та осіб, які допомагали в транспортуванні картонних коробок з побутовою хімією.

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта, де і виявили коробки з побутовою хімією. Наразі слідчі продовжують роботу на місці події — встановлюють усі обставини та можливих співучасників злочину.

2ogoloshenya