Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Суд відсторонив від посади сільського голову на Кам’янеччині, якого підозрюють в одержанні хабаря

Хмельницький міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчого і відсторонив від займаної посади Маківського сільського голови Кам’янець-Подільського району, підозрюваного у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Про це йдеться в ухвалі суду від 11 квітня, яка діятиме включно до 4 червня 2021 року.

Також судом обрано підозрюваному сільському голові нічний (з 22.00 по 07.00) домашній арешт. На нього покладено обов’язки: повідомляти правоохоронні органи про зміну свого місця проживання; не відлучатися з населеного пункту, де мешкає, без дозволу прокурора, слідчого чи суду; здати закордонний паспорт.

Нагадаємо, 9 квітня правоохоронці затримали на хабарі голову Маківської ОТГ Кам'янець-Подільського району 44-річного «Слугу народу» Владислава Галачинського.

На зображенні може бути: 9 людей та гроші

За попередньою версією слідства голова ОТГ вимагав від приватного підприємця 2600 доларів США за вплив на посадовців виконкому щодо сприяння у наданні дозволу  на розміщення  14-ти  об’єктів зовнішньої реклами на території ОТГ.

Під час одержання частини хабаря в сумі 1300 доларів США на одній із АЗС очільника громади затримали.

2ogoloshenya