Кам’янчанка стала учасницею шоу «Холостяк»

28-річна Юлія з Кам’янця-Подільського стала учасницею реаліті-шоу “Холостяк”.

5 березня стартував ще один сезон реаліті-шоу «Холостяк». У новому сезоні шукати своє кохання на телебачення прийшов бізнесмен з Харкова Михайло Заливако. 31-річний чоловік заснував логістичну компанію й займається її розвитком. Крім того, холостяк займається спортом й обожнює подорожувати. Одружений Михайло ніколи не був, дітей не має.

За серце холостяка вирішили боротися 30 дівчат. Серед них і 28-річна Юлія Данькова з Кам’янця-Подільського. 5 років дівчина мешкала в Італії. За її словами, на реаліті-шоу прийшла, слідуючи своїй інтуїції. Саме про це вона сказала при першій зустрічі з холостяком.

Дівчина сподобалась холостяку своєю українською, адже вона одна із небагатьох хто спілкується рідною мовою.

“В тебе дуже гарна українська вимова”, - сказав він.

Після невеличкого діалогу, холостяк оцінив Юлію словами: “Класна дівчина”.

 

Цьогоріч, під час першої вечірки, дівчата розділились по якостям характеру, які їм найбільш притаманні.  Кожна із учасниць мала змогу обрати собі місце на диванчику з якостями: чесна, красива, розумна, авнатюрна. Юлія обрала місце за столиком "чесних".

Під час першого випуску реаліті-шоу, холостяк запросив Юлію і ще кількох дівчат на особисту розмову. Під час неї між кам’янчанкою і ще однією учасницею виникла суперчека. Однак конфлікт швидко вщух.

В результаті кам’янчанка отримала троянду та продовжує участь у шоу.

2ogoloshenya