На Кам`янеччині перевіряють будинки для літніх людей

Після трагічних подій в будинку для літніх людей у Харкові працівники поліції Хмельницької області, з метою запобігання подібним трагедіям, спільно з колегами з ДСНС розпочали перевірки аналогічних геронтологічних установ  на Хмельниччині.

Особливу увагу правоохоронці звертали на обізнаність мешканців таких будинків з  алгоритмами дій у надзвичайних ситуаціях, зокрема - під час пожежі.

Першою установою, до якої поліцейські Кам`янеччини завітали разом з працівниками ДСНС, став Вільховецький будинок-інтернат для літніх людей. Порушень, які б несли загрозу життю та здоров’ю мешканців інтернату, виявлено не було.

Як повідомляють у Кам’янець-Подільському відділі поліції, правоохоронці нагадали і мешканцям, і персоналу елементарні правила поведінки та порядок першочергових дій під час пожеж чи інших надзвичайних ситуацій, щоб запобігти можливим трагічним ситуаціям в подальшому.

Працівники Кам'янець-Подільського районного управління поліції запланували провести такі перевірки і зустрічі в усіх будинках для літніх людей на території обслуговування в найкоротший термін.

2ogoloshenya