В Україну рухаються потужні снігопади: чи засніжить у Кам'янці-Подільському

Погода в Україні зміниться до кінця листопада.

Погода в Україні принесе незабаром потужні снігопади. Причому зимові опади будуть практично по всій країні. Синоптики прогнозують, що сипати буде в останні дні листопада - 29-30 числа.

Так, згідно з даними Українського гідрометцентру, атмосферний фронт зіпсував сонячну погоду в суботу, 28 листопада.

Сьогодні, 29 листопада в більшості областей України синоптики прогнозують сніг та мокрий сніг.

В останній день листопада, в понеділок, погода на Кам’янеччині сильно не зміниться. Небо вкриють хмари та вдень і вночі очікується сніг.

За прогнозом народного синоптика Наталки Діденко, листопадовий завершальний акорд буде завтра потужним і бурхливим.

«Україну перетинатиме атмосферний фронт (карта).Вночі він буде трохи млявим і сонним, тому опадів трохи буде, але небагато. Найвірогідніше зачепить північний схід України. Оскільки температура повітря передбачається низькою, то дощ змішуватиметься із снігом. Відповідно, можливе налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця на дорогах і, як наслідок, складна ситуація на дорогах», - пише Діденко у Фейсбук.

Температура повітря 30-го листопада у західних та північних областях протягом дня становитиме від 2 градусів морозу до 2 градусів тепла.

У центральній частині очікується 0+4 градуси, у Дніпрі та районах до +6 градусів.

На Сході України буде +2+5 градусів.

У південній частині на Одещині та Миколаївщині +2+4 градуси, на Херсонщині та Запоріжжі +4+8 градусів, в Криму до +12 градусів.

У Києві календарна осінь завершатиметься прохолодною погодою, з низькою денною температурою повітря, яка коливатиметься в межах +1 градуса.

З вівторка, 1 грудня, синоптики не прогнозують опадів у Кам'янці-Подільському. Температура повітря протягом наступного тижня коливатиметься від -5 вночі до +2 вдень. Дещо потепліє у п'ятницю, 4 грудня. Позначки термометрів показуватимуть до +8 градусів вдень.

2ogoloshenya