Дунаєвецька ОТГ серед переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування у 2020 році»

Дві ОТГ з Хмельниччини стали переможцями конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування у 2020 році»

16 жовтня у Мінрегіоні оголосили переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування у 2020 році». Такий конкурс Міністерство розвитку громад та територій у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» проводять всьоме.

Про це повідомляють у Хмельницькій облраді.

Цього року на конкурс надійшло 168 заявок з усіх областей України, з них 88 – від об’єднаних територіальних громад. Конкурсна комісія обрала 39 проєктів-переможців.

Суперництво в конкурсі здійснювалося за трьома темами: «Влада та громада: інформування, діалог, участь», «Покращення якості надання освітніх послуг» та «Формування безпечного, комфортного та привабливого життєвого середовища».

Серед переможців з Хмельницької області у номінації «Влада та громада: інформування, діалог, участь» диплом ІІ ступеня отримала Дунаєвецька міська рада ОТГ Хмельницької області, яка стала призером у ще одній номінації –«Формування безпечного, комфортного та привабливого життєвого середовища» та отримала диплом ІІІ ступеня.

Диплом «Спеціальна відзнака» у номінації «Покращення якості надання освітніх послуг (дошкільна, середня та професійно-технічна освіта)» отримала Славутська міська рада ОТГ Хмельницької області.

2ogoloshenya