У Старому місті Кам'янця-Подільського запрацювала громадська вбиральня за 1,6 млн гривень (ФОТО)

Сучасний, комфортний, європейський комплекс площею 85 кв.м розташований на вул. Польський ринок, 18-Б (приміщення міської друкарні).

Ремонтні роботи було розпочато в 2019 році, а загальна вартість проєкту - 1,6 млн грн, - інформує прес-служба мерії.

У приміщенні є чоловіча та жіноча вбиральні, туалети, душ, переодягальня, кімната матері й дитини з пеленальним столиком, умивальником і біде; камера схову, що розрахована на 30 відділень. Службове приміщення оснащене сучасним автономним опаленням з підігрівом води. Особливу вагу приділено людям з обмеженими фізичними можливостями: кабінки для осіб з інвалідністю є і в чоловічому, і в жіночому секторах.

У Старому місті Кам'янця-Подільського запрацювала громадська вбиральня за 1,6 млн гривень (ФОТО)У Старому місті Кам'янця-Подільського запрацювала громадська вбиральня за 1,6 млн гривень (ФОТО)У Старому місті Кам'янця-Подільського запрацювала громадська вбиральня за 1,6 млн гривень (ФОТО)У Старому місті Кам'янця-Подільського запрацювала громадська вбиральня за 1,6 млн гривень (ФОТО)

Кожна послуга оплачується окремо. Але є й безкоштовні. До прикладу, ціна до вбиральні – 5 грн, камера схову - 20 грн за день, переодягальня й душова кімната – 60 грн.

А от користування кімнатою матері і дитини – безкоштовне, як і вхід для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Працюватиме вбиральня щодня з 10.00 до 22.00.

Нагадаємо, що про необхідність побудови громадської вбиральні в Старому місті мова йшла декілька років. 

Фото: Кам'янець-Подільська міська рада

2ogoloshenya