Частина с. Довжок на Кам'янеччині залишилася без газопостачання

До нашої редакції надійшло повідомлення про відсутність газопостачання в одній із частин с. Довжок.

За інформацією ми звернулися до прес-секретаря АТ "Хмельницькгаз" Лесі Андрейко.

"Вчора невідомою особою, за допомогою спецтехніки, був пошкоджений газопровід низького тиску, у с. Довжок. Після оперативного приїзду газовиків – аварійна ситуація була локалізована і припинена подача газу задля недопущення повторення аварійних ситуацій та збереження життя та здоров'я мешканців.

Водночас, аби відновити подачу газу, газовики мають потрапити у кожну домівку та перевірити систему газопостачання, провести роботи на перевірку щільності системи (унеможливлення витоків газу) і повторного обходу для запуску системи за обов'язково присутності власників помешкань.

На даний час проведення даних робіт є неможливим, оскільки газовики за відсутності мешканців не можуть потрапити до кожного будинку та провести необхідні роботи.

Відтак, прохання в понеділок бути споживачам в помешканнях та допускати працівників АТ "Хмельницькгаз" (за наявності в них посвідчення) до системи газопостачання будинку.

Водночас, ведуться роботи по встановленню особи, яка пошкодила газопровід та створила аварійну ситуацію, наразивши на небезпеку десятки помешкань в с. Довжок. Дана особа має відшкодувати збитки, завдані газорозподільній компанії", - зазначила Леся Андрейко.

2ogoloshenya