Володимир Зеленський у Кам'янці-Подільському

Сьогодні президент України Володимир Зеленський відвідав Кам'янець-Подільський в рамках свого дводенного робочого візиту на Хмельниччину.

Разом із президентом прибули голова його Офісу Андрій Єрмак, голова обласної адміністрації Дмитро Габінет й надзвичайно велика кількість охоронців.

Екскурсія містом розпочалася на території Кафедрального костелу святих Апостолів Петра і Павла. Згодом Володимир Зеленський разом із супроводом направився до площі Польський ринок й встиг поспілкуватися з людьми.
Не обійшлося без традиційного вже куштування кави. Після чого президент відвідав Музей мініатюр "Замки України", де зробив селфі на фоні Кам'янець-Подільської фортеці.

Згодом делегація направилася до Старого замку, де Володимир Зеленський спробував свої сили у стрільбі.  

У самому замку Володимир Зеленський зустрівся з туроператорами з різних регіонів України. Якщо коротко підсумувати думки висловлені під час засідання – "за все хороше, проти всього поганого".  

Відзначимо, що в зустрічі не брали участь представники міської влади, а тому говорити про якусь особливу увагу зі сторони Президента до розвитку туристичної галузі, безпосередньо, в нашому міста не доводиться.

Повна версія засідання доступна на нашій сторінці в Facebook.

Після завершення зустрічі Президент України завершив свій візит до Кам'янця-Подільського.

2ogoloshenya