Кам’янець-Подільський готується до приїзду Зеленського (ВІДЕО)

Як відомо президент України Володимир Зеленський сьогодні та завтра перебуватиме на Хмельниччині з робочим візитом.

Вже завтра, 4 червня президент планує відвідати Кам'янець-Подільський. Попередньо відомо, що Володимир Зеленський, в Старій Фортеці проведе зустріч із представниками туристичної сфери.

А сьогодні в Кам'янці-Подільському активно готуються до приїзду президента. Комунальники протягом всього дня активно займаються прибиранням вулиць, викошують траву та підрізають дерева.

Також ми зафіксували, що працівники комунальних служб проводять обмивку загородження на Новопланівському мосту, а перед в'їздом на Турецький міст здійснюють заміну зливної системи.

Як триває підготовка до приїзду Зеленського – у нашому короткому відео.

Поряд із цим, як нам повідомили в поліції колона президента у Кам'янці-Подільському буде рухатися з дотриманням правил дорожнього руху в загальному потоці. Будь-яких перекриттів вулиць, вимикання світлофорів чи надання переваги в русі колони не буде.

Є також інформація про те, що Зеленський планує дістатися до Старої Фортеці пішки через Новопланіський міст та Старе місто. Можливо саме через це значну увагу комунальники приділили прибиранню саме цієї частини міста.

Однак, як відомо місцеві журналісти, в тому числі й з нашого видання не були акредитовані й не зможуть потрапити на зустріч з Зеленським. В Офісі президента акредитували лише представників місцевих телеканалів. В Хмельницькій ОДА пояснили це карантинними заходами.

2ogoloshenya