Нардеп з фракції “Слуга народу” від Хмельниччини захворів на коронавірус  Інформація про поширення вірусу серед депутатів ВРУ потрапила в розпорядження місцевих журналістів. Як повідомляє, НГП другим хворим у Хмельницькому, в якого лабораторно підтверджено діагноз COVID-19, є народний депутат від Хмельниччини, який належить до фракції “Слуга народу”. Як відзначають журналісти видання, офіційна статистика Міністерства охорони здоров’я на ранок 29 березня звітує про одного хворого у Хмельницькій області. Ймовірно, політика зарахували до Києва, де він здійснює свою депутатську діяльність. Також за інформацією Хмельницької міської інфекційної лікарні, стан другого хворого на коронавірус – середньої важкості, є пневмонія.

Інформація про поширення вірусу серед депутатів ВРУ потрапила в розпорядження місцевих журналістів.

Як повідомляє, НГП другим хворим у Хмельницькому, в якого лабораторно підтверджено діагноз COVID-19, є народний депутат від Хмельниччини, який належить до фракції “Слуга народу”.

Як відзначають журналісти видання, офіційна статистика Міністерства охорони здоров’я на ранок 29 березня звітує про одного хворого у Хмельницькій області. Ймовірно, політика зарахували до Києва, де він здійснює свою депутатську діяльність.

ОНОВЛЕНО

За останньою інформацією короновірус виявивили в "Слуги народу" Володимира Ватраса.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у коментарі 24 каналу зазначив, що поки не має інформації про те, що Ватрас заразився коронавірусом.

ЩО ВІДОМО ПРО ВАТРАСА?

Володимиру Ватрасу 40 років, він народився на Хмельниччині. Кандидат юридичних наук. Займався науковою діяльністю. Професор кафедри цивільного права та процесу у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова.

Потрапив до Ради за списком "Слуги народу" під номером 64. Ватрас – член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, професор кафедри цивільного права та процесу Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.

27 лютого нардеп відвідав Кам'янець-Подільський, де взяв участь в представлені нового очільника РДА Анатолія Бернашевського.

Нардеп з фракції “Слуга народу” від Хмельниччини захворів на коронавірус

ОНОВЛЕНО

Заступник голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук підтвердила, що позитивний результат тесту отримав член фракції Володимир Ватрас, який зараз в інфекційній лікарні Хмельницького.

 

 

2ogoloshenya