Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Чоловіка підозрюють в розбещені 11-річної дівчинки.

У вересні 2016 року слідчі Кам’янець-Подільського відділу поліції оголосили підозру 67-річному мешканцю Хмельницького у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 статті 156 Кримінального кодексу України — «Розбещення неповнолітніх».

Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, повідомляють у ГУНП в Хмельницькій області.

 

Зловмисник, який упродовж тривалого часу вчиняв розпусні дії відносно 11-річної дівчинки з незаможної родини, відчувши реальну загрозу опинитися за ґратами, втік від органів досудового розслідування і майже 3 роки переховувався за кордоном. 

 

Сектор поліцейського співробітництва ГУНП в Хмельницькій області за допомогою міжнародної організації кримінальної поліції «Інтерпол» оголосив втікача у міжнародний розшук.

Наприкінці 2018 року його затримали на території Російської Федерації і лише 10 липня вдалося провести процедуру екстрадиційного арешту.

 

Наразі працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми та конвойної служби ГУНП в Хмельницькій області доставили підозрюваного до Хмельницького. У якості запобіжного заходу суд обрав йому тримання під вартою на період досудового розслідування.

 

 

2ogoloshenya