Замовте послугу з технічного обслуговування газових мереж  своєї домівки за 300 гривень на рік

Витоки газу на внутрішніх мережах є причиною більше половини викликів аварійної служби  104. Така аварійність пов’язана з відсутністю вчасного технічного обслуговування та зношеністю мереж.

Оскільки з  2015 року кошти у тарифі  на проведення цих робіт не передбачені, тож "Хмельницькгаз" пропонує  за доступною  ціною – 300 грн. на рік, - замовити послугу з технічного обстеження та  безпечно споживати газ. 

Що отримає споживач, підписавши угоду з "Хмельницькгазом"?

  • обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу;
  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів;
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку;
  • перевірку працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах,
  • усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

До вартості договору не включене обслуговування газових приладів та ремонт внутрішніх мереж, а також  приладів обліку. Згідно діючого законодавства, технічне обслуговування – це контроль за технічним станом, перевірка на загазованість, виявлення місць витоку газу, очищення, змащення та інші операції з утримання працездатності і справності газових мереж.

Шановні споживачі!  Подбайте про свою безпеку, дотримуйтесь правил безпеки використання газу в побуті та проводьте  1  раз на рік технічне обслуговування  газових мереж, аби уникнути  надзвичайних ситуацій. 

Замовте послугу з технічного обслуговування газових мереж  своєї домівки за 300 гривень на рік

Куди звертатись для заключення договору?

Звертайтесь до менеджера у ваш Клієнтський простір 104.ua за місцем проживання (у Хмельницькому – вулиця Свободи,22)   або телефонуйте (067) 01 14 104, (0382) 742 104

АТ "Хмельницькгаз" зобов’язується якісно надавати послуги у рамках дії договору, а споживач має забезпечити працівникам  (за наявності посвідчення) вільний доступ до внутрішніх газових мереж для виконання робіт з їх технічного обслуговування.

Зверніть увагу, що укладення договору про здійснення технічного обслуговування  відбувається  виключно на добровільних засадах , але є обов’язком споживача  згідно вимог Правил безпеки систем газопостачання. Дякуємо за свідоме ставлення до споживання природного газу

2ogoloshenya