Сертифіковані газові прилади та обладнання можна придбати у 104 Клієнтських просторах за місцем проживання

З початку року "Хмельницькгаз" пропонує споживачам нову експертну послугу – газифікація "під ключ". А також продаж газового обладнання: котлів, проточних водонагрівачів, лічильників, смарт-модемів та сигналізаторів газу. Весь цей пакет послуг можна замовити у своїх Клієнтських просторах, а також отримати консультацію менеджера.

Аби не припуститись помилок та не придбати абияке обладнання, потрібно знати, що потужність опалювального приладу підбирається виключно під площу будинку, квартири, приміщення. Тому важливо не потрапити в халепу та не зробити навпаки:  придбати спочатку прилад, а потім дізнатися, що він не підходить по потужності до площі приміщення.

Крім того, кожен прилад обов’язково повинен мати  відповідну документацію та бути сертифікованим в Україні.

Що радять газовики?

Перед покупкою газових приладів, обладнання – обов’язково зверніться до вашого 104 Клієнтського простору за консультацією.

Не купляйте самостійно або за сторонньою порадою газові прилади! Адже у сумнівних продавців вони, як правило, не мають вітчизняного сертифікату або  взагалі не підходить під площу Вашого приміщення (квартири).

Тому, аби правильно підібрати необхідне газове обладнання, матеріали для приєднання (реконструкції мереж) – зверніться у ваш 104 Клієнтський простір за консультацією. Адже лише на підставі проекту та технічних умов можливий  точний розрахунок необхідного вам (за потужністю та іншими параметрами), устаткування. Окрім того, без ТУ та проекту оператор ГРМ не прийме в екплуатацію ваш об’єкт.

Як не допустити помилок та зекономити?

Часто  саме таких помилок  допускаються споживачі, бажаючи ніби-то «зекономити». Однак, як правило,  все закінчується подвійними витратами та  повторним  придбанням  устаткування, неприємностями та дарма витраченими нервами та  часом.  Тому ваш надійний помічник та порадник у важливому питанні газифікації – «Хмельницькгаз» та 104 Клієнтські простори, що працюють у кожному районному центрі та містах, Хмельницькому.

У  Клієнтських просторах можна придбати або замовити газові прилади як світових - Німеччина, Словакія, Норвегія, так і українських зіркових виробників. Водночас, доступні і найпопулярніші  моделі лічильників: Самгаз (G1.6-G4) Elster, Metrix, Itron (G1.6-G10) та смарт-системи до них, сигналізатори газу.

Тож аби безпечно користуватися блакитним паливом – звертайтеся за порадою та придбавайте прилади виключно у професіоналів, перевірених багаторічним досвідом  та впізнаваністю  на ринку послуг. 

2ogoloshenya