У Хмельницькому поліцейські викрили бордель, замаскований під масажний салон

У Хмельницькому поліцейські викрили бордель, замаскований під масажний салон.

За даним фактом проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, – проінформували в пресслужбі обласної поліції.

Організували місце розпусти цивільне подружжя хмельничан. 30-річна жінка займалася пошуком клієнтів, спілкувалася з ними через соціальні мережі та месенджери, домовляючись про умови надання послуг. Її чоловік забезпечував безпеку дівчат під час надання ними інтимних послуг клієнтам та залагоджував конфліктні ситуації.

Згодом організаторка залучила до своєї діяльності одну з працівниць салону, яка підшукувала молодих жінок і залучала їх до заняття проституцією.

На утриманні в салоні було декілька молодих дівчат, яких вербували, користуючись їхнім уразливим матеріальним становищем.

Наразі за цим фактом слідчі проводять досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Оперативний супровід забезпечує відділ міграційної поліції ГУНП в Хмельницькій області.

2ogoloshenya