Скільки коштів з держбюджету отримала Хмельниччина на виплати працівникам ліквідованих РДА

Кабінет міністрів України розподілив частину бюджетних призначень, передбачених у 2021 році за програмою “Забезпечення окремих видатків районних державних адміністрацій, пов’язаних з ліквідацією районів”.

Про це сказано в урядовій постанові від 26 січня №48.

Із розподілених 879 млн грн Хмельницькій ОДА дісталося 45,69 млн грн. Із цієї суми 37 млн 458 тис. грн буде спрямовано на оплату праці, пише НГП.

Нагадаємо, що 28 грудня 2020 року Кабмін затвердив Порядок розподілу та використання коштів, передбачених у державному бюджеті міністерству фінансів для забезпечення окремих видатків районних державних адміністрацій, пов’язаних з ліквідацією районів.

Зокрема, працівники ліквідованих РДА одержать три види виплат:

1) заробітної плати, що складається з посадового окладу, надбавки за ранг і вислугу років та інших виплат, передбачених нормативно-правовими актами;

2) вихідної допомоги у випадках припинення державної служби та трудового договору з підстав, передбачених у пункті 1 частини першої статті 87 Закону України “Про державну службу”, пункті 6 частини першої статті 36 і пункті 1 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України;

3) грошової компенсації працівникам, що вивільняються, за невикористані щорічні відпустки та додаткові відпустки працівникам, які мають дітей або повнолітню дитину — особу з інвалідністю з дитинства підгрупи А I групи.

Нагадаємо, звільненим працівникам РДА Хмельниччини компенсують 62 млн. грн.

Читайте також: Змінилась чисельність працівників Кам’янець-Подільської РДА

 

2ogoloshenya