У Хмельницькому затримали чоловіка із наркотиками на пів мільйона гривень

Працівники поліції затримали місцевого мешканця біля одного з поштових відділень з партією психотропної речовини «Альфа PVP». Також встановлено, що фігурант перебуває під слідством за контрабанду заборонених речовин з-за кордону до України.

Згідно з повідомленням НП України, оперативну інформацію, що до Хмельницького прямує посилка з партією наркотиків правоохоронці отримали на передодні.

«30-річного чоловіка, який отримав замовлення, правоохоронці затримали неподалік поштового відділення. Під час огляду вмісту посилки, поліцейські виявили близько кілограма психотропної речовини «Альфа PVP». Вартість вилучених психотропів за цінами «чорного ринку» становить майже пів мільйона гривень. Проводяться заходи із встановлення всіх осіб, причетних до подальшого розповсюдження забороненої речовини», - йдеться в повідомленні.

За фактом правоохоронці відкрили провадження за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Після проведення експертиз буде вирішуватися питання про перекваліфікацію кримінального правопорушення.

2ogoloshenya