"Передача повноважень на місця – запорука стабільного розвитку громади" – Сергій Лабазюк

Лідери обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина переконаніу необхідності розширювати повноваження громад і проводити реальну фінансову та бюджетну децентралізацію, адже це запорука якісних змін істабільного розвитку.Таку думку вони висловили під час інформаційного форуму у Красилові.

Впродовж 29 років ми ставимо перед собою цілі, але їх, на жаль, не досягаємо, ми обираємо нову владу, але не відчуваємо покращення: ВВП країни не зростає, кількість населення зменшується, ми вимушені брати усе нові та нові кредити. У чому ж проблема?

Над цією дилемою замислився лідер обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина Сергій Лабазюк. На його переконання, Україну намагаються розхитати з усіх сторін, сіють серед нас чвари і розділяють за мовою, вірою чи місцем проживання.

"Вважаю, що єдиний правильний шлях на сьогодні – це об’єднати професіоналів і досвідчених людей задля спільної мети – успішного та заможного майбутнього. Необхідно зосередитися на забезпеченні зростання доходів держави через стратегію економічного прагматизму", – переконаний Сергій Лабазюк.

Віктор Бондар – співголова депутатської групи "Партія "За МАЙБУТНЄ", народний депутат України: "Треба, щоб громади мали можливість самі приймати рішення, а головне, щоб левова частка податків залишалася на місцях".

Депутат обласної ради, співголова партії Сергій Іващук зазначив, що сьогодні аграрії Хмельниччини об’єдналися у партію "ЗА МАЙБУТНЄ" через те, що у ній зібралися патріоти своєї землі, свого краю, які здатні захищати інтереси Хмельниччини на усіх рівнях.

"Усі ми з вами нещодавно стали свідками, коли у нас-аграріїв хотіли відібрати землю. Але нам вдалося її відстояти завдяки депутатській групі "За МАЙБУТНЄ" у Верховній Раді України", – додав він.

Голова благодійногофонду Сергія Лабазюка "Ми поруч", координаторка жіночого руху "ЗА МАЙБУТНЄ" на Хмельниччині Віолета Лабазюк подякувала учасникам зібрання за щирість та відкритість і висловила переконання, що у такій атмосфері діалог є дуже конструктивним.

"Ми-жінки повинні будувати пліч-о-пліч наше майбутнє. Кажу вам це з власного досвіду. Бо впродовж восьми років, фонд Сергія Лабазюка "Ми поруч" пліч-о-пліч з освітянами, медиками, працівниками культури, головами територіальних громад і сільських і селищних рад", – зазначила Віолета Лабазюк.

За її словами, у середньому бюджет благодійного фонду "Ми поруч" становить понад 16 млн. грн. у рік, а його діяльність– це системна та збалансована робота перевірена часом.

Школи, дитячі садочки, християнські громади, лікарні, спортивні майданчики – це далеко не увесь перелік сфер, якими активно опікуються благодійники.

2ogoloshenya