Партія "За Майбутнє": Економічний прагматизм дасть поштовх розвитку

27 серпня у Києві відбувся Всеукраїнський з’їзд політичної партії "За Майбутнє". На Співочому полі зібралися представники обласних організацій та кандидати на посади голів різних рівнів, які об’єдналися в команду партії "За Майбутнє". Презентуючи програмні засади партії, перед присутніми виступили Ігор Палиця, лідер партії "За Майбутнє", Тарас Батенко, співголова депутатської групи "За Майбутнє" у Верховній Раді, Борис Тодуров, кардіохірург, заслужений лікар України, Іван Чайківський, народний депутат, аграрій, та інші.

"Головний принцип парії "За Майбутнє" - економічний прагматизм. Саме це допоможе створити робочі місця та наповнити бюджети, - наголошував Ігор Палиця, лідер партії. – Ми повинні і, основне, – здатні, стати конкурентоспроможними у світовій економіці. Це для нас завдання номер один", - наголосив політик.

Ключові моменти діяльності партії, про які заявили на з’їзді такі:

  • об’єднати досвідчених фахівців, які здатні будуть розв’язувати найскладніші завдання;
  • захист кожного підприємця, який створює робочі місця, підтримка малих і середніх виробників, фермерів;
  • якість освіти та медичних послуг в кожному населеному пункті:
  • програми стимулів для молодих спеціалістів;
  • підтримка реформи децентралізації.

Характеризуючи команду "За Майбутнє" Хмельниччина, її лідер, народний депутат Сергій Лабазюк сказав:

"У нашій команді люди, які вже чогось досягли у житті, які були на керівних посадах в державних установах, підприємці. Це – справжні професіонали, а не дилетанти. Для подолання економічної депресії потрібна професійна команда, і "За Майбутнє" об’єднала саме таких людей – з вагомим досвідом у господарюванні та управлінні".

Виступаючі наголошували на необхідності ефективного використання коштів громад, розв’язанні екологічних проблем, захисті малозабезпечених верств населення, вирішенні багатьох інших болючих питань суспільства. Важливо, що представники партії "За Майбутнє" знають, що треба для того, аби забезпечити кожне із визначених завдань.

"Ми знаємо, що маємо зробити, аби майбутнє нашої країни і наших дітей було кращим", - зазначив співголова "За Майбутнє" Хмельниччина, відомий аграрій Сергій Іващук.

2ogoloshenya