Не соромно дивитися людям в очі

Партія "За Майбутнє" не продає виборчі списки, як це роблять окремі політичні сили. У списках партія повинні бути ті, хто проживає в окрузі, кого поважають люди, з ким можуть порадитися і з кого зможуть спитати», каже Віктор Бондар, народний депутата України, один з лідерів партії "За Майбутнє".

"Нам не соромно дивитися в очі жителям наших округів, адже турбота про населені пункти, розвиток інфраструктури були і залишаються головною турботою моєї команди. До прикладу, в цьому році я домігся фінансування на будівництво очисних споруд у Віньківцях, яких чекали п'ять років, а також коштів на будівництво школи, ремонт стадіону .

 

Усі депутати партії "За майбутнє" займатимуться виконанням чітко визначених завдань – будівництвом спортивних об’єктів, доріг, освітленням населених пунктів, іншими. Кандидати на очільників громад, яких пропонує наша партія, переконаний, навіть в умовах недостатнього фінансування з боку держави спроможні добиватися позитивних результатів, адже вони – професіонали високого рівня", - наголосив народний депутат Віктор Бондар.

2ogoloshenya