Через Хмельницький курсуватимуть потяги до Чорноморських курортів

В межах безпеки внаслідок коронавірусної інфекції COVID-19 за погодженням регіональних комісій з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій призначається курсування (частково відновлюється) трьох поїздів.

Про це повідомляє Depo.Хмельницький.

Відновлюють такі маршрути

  • 282/281 Хмельницький - Генічеськ, відправленням з Хмельницького по парних числах з 8 липня, з Генічеська 9 липня. Поїзд курсуватиме через Вінницю, Козятин, Київ, ім.Т.Шевченка, Знам'янку, Дніпро, Запоріжжя, Мелітополь, Новоолексіївку.
  • 110/109 Львів - Херсон, відправленням зі Львова та Хмельницького щоденно з 3 липня, з Херсона з 4 липня. Поїзд курсуватиме через Тернопіль, Жмеринку, Вінницю, Білу Церкву, Миколаїв.
  • 086/085 Львів - Новоолексіївка, відправленням зі Львова та Хмельницького з 5 липня по 12 вересня щоденно, далі через день. Поїзд слідуватиме через Жмеринка, Вінницю, Білу Церкву, Знам'янку, Дніпро, Запоріжжя та Мелітополь.

Окрім зазначених поїздів, що слідують через Хмельницький відновлюють курсування потяги:

  • Харків – Херсон;
  • Ковель – Новоолексіївка;
  • Харків - Бердянськ.

Поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби.

2ogoloshenya