Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Хмельницькій спортивній школі «Самсон-право» відновили тренування. Директор позашкільного навчально-виховного закладу Гаррій Осєдлевич розповідає: всі заняття проводяться з дотриманням санітарних вимог.

На вхідних дверях Хмельницької спортивної школи «Самсон-право» немає ручок. Їх зняли, щоби в приміщення не заходили випадкові відвідувачі. Спортсменів впускають після комунікації домофоном із тренерами.

У приміщенні біля кожних дверей стоять дезінфектори. Спортсмени мають обробляти руки антисептиком до та після тренування.

Батьків у спортивний зал не впускають, каже директор та тренер школи Гаррій Осєдлевич: «в нас «військовий режим». Батькам не дозволяється приходити в зал. Батьки з розумінням підходять до цього».

Під час тренування, каже Гаррій Осєдлевич, в приміщенні всієї школи перебуває не більше 10 осіб. Тому довелося збільшити кількість занять, щоби зі 150 вихованців школи охочі тренуватися під час карантину могли приходити на заняття.

На тренуванні з рукопашної спортсмени дотримуються дистанції. Для цього на підлозі зробили розмітки, на стінах протибактерицидні прилади, спортивними знаряддями, через які міг би передатися вірус, не використовують.

Вихованці в захисних масках. Данііл Стремедловський каже: «тренуватися в масці важкувато, але я її не знімаю. Це для нашого здоров'я».

Директор та один із тренерів школи Гаррій Осєдлевич каже. що тренування вимушені були відновити, бо діти почали втрачати інтерес до спорту та мотивацію тримати себе в гарній фізичній формі.

«Перший місяць ми їм викладали в вайбері техніку. На другий місяць діти перестали тренуватися, і як ми їх не просили, не просили батьків за цим слідкувати, і вже на 3 місяць дуже тяжко засвоїти. Вдома, самостійно, ніхто не тренується, і результату нема», - каже тренер.

Зі слів тренера, тепер спортсмени мають відновитися для щорічної атестації.

Джерело.

2ogoloshenya