Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Національній поліції заявили, що склали адмінпротоколи про порушення карантинних заходів на відвідувачів і власника кафе, куди під час візиту на Хмельниччину зайшов випити кави президент Володимир Зеленський.

Як повідомляє пресслужба Нацполіції, адміністративні матеріали, складені за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, будуть направлені на розгляд суду.

"Всупереч карантинним обмеженням щодо діяльності кафе (окрім терас) власник закладу відновив роботу, а відтак обслуговував відвідувачів", — наголосили правоохоронці.

Зазначається, що протоколи щодо порушення карантину склали також на президента Володимира Зеленського, керівника Офісу президента Андрія Єрмака, його першого заступника Сергія Трофімова, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, голову Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габінета і Хмельницького міського голову Олександра Симчишина.

У поліції додали, що найближчим часом матеріали передадуть до суду. Адмінпротоколи про порушення правил карантину передбачають штраф від 17 000 до 34 000 гривень. Точну суму штрафу має встановити суд.

Джерело.

2ogoloshenya