Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) розглядає можливість надання фінансування для вирішення нагальних інвестиційних потреб міста щодо: рекультивації існуючого полігону, будівництва нового полігону (прилеглого до існуючого), у відповідності до стандартів ЄС із системою очищення фільтрату, придбання нового обладнання для полігону (ущільнювач для закладки твердих побутових відходів та бульдозер) та покращення системи збору та транспортування твердих побутових відходів, що фінансується з бюджету міста.

Консультанти британської компанії WSP, які займаються оцінкою Проєкту поводження з твердими побутовими відходами у Хмельницькому на замовлення Європейського банку реконструкції та розвитку, розробили низку документів та підготували презентацію.

Завантажити презентацію можна тут.

Після завершення періоду коментарів Європейський банк реконструкції та розвитку ухвалюватиме рішення щодо надання фінансової допомоги, у формі кредиту, місту Хмельницькому.
Також нагадуємо, що впродовж 120-денного періоду кожен має змогу ознайомитися зі звітами. Усі документи оприлюднені на сайті Хмельницької міської ради, сайті ЄБРР та роздруковані примірники є в Олешинській сільській раді, у школах сіл, Хмельницькій міській раді та в офісі "Розумне Довкілля Хмельницький".


Посилання на документи.

Впродовж останнього тижня у кожне домоволодіння мешканців Олешинської ОТГ (Олешина, Іванковець, Черепівки, Черепової, Великої Калинівки та Видрових Дол) було надіслано листи з короткою інформацією про Проєкт та опитувальником зі зворотнім оплаченим конвертом.

Презентацію Проєкту можна також подивитися 24 травня о 17.30 на ТРК "Місто".

Джерело.

 

2ogoloshenya