Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39
Прокуратура Хмельницької області направила до суду обвинувальний акт відносно хмельничанки, яка отримувала пенсію після смерті родичів аж 14 років. 
Як встановили правоохоронні органи, що матір та бабуся хмельничанки перебували на обліку у відділі соціального забезпечення Городоцької райдержадміністрації та отримували пенсії за віком.

В подальшому, за заявами пенсіонерів, які уповноважили свою онуку та дочку отримувати ці кошти у відділенні поштового зв’язку або за місцем фактичного проживання, проведення виплат переведено у місто Хмельницький. Інформує прокуратура Хмельницької області.

У 2001 році померла мати, а у 2003 – бабуся жінки, однак у жодному з цих випадків органи реєстрації актів цивільного стану та Управління Пенсійного фонду України в м. Хмельницькому про факти смерті ніхто не повідомив. Обвинувачена продовжила отримувати пенсійні виплати на їх ім’я.

Жінка майже за 14 років отримала 230 тис грн. з Пенсійного фонду України.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц, за результатами досудового розслідування зібрано достатньо доказів вчинення вказаною особою кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману, що завдало значної шкоди потерпілому, та вчинене повторно).

2ogoloshenya