Аварійні служби "Хмельницькгазу" 104 -  чергують цілодобово та оперативно виїжджають на виклики у надзвичайному режимі

Карантин вносить корективи в життя всієї країни. Тож нинішній складній ситуації АТ "Хмельницькгаз" відчуває повну відповідальність своєї справи – безперебійної доставки газу клієнтам. Адже газ - життєвонеобхідний ресурс, який постачається постійно всім споживачам.

Як соціально відповідальний бізнес, "Хмельницькгаз" ввів мораторій на відключення споживачів від газопостачання, окрім випадків несанкціонованого втручання.
Увага! Для сплати рахунків за доставку газу та передачі показань лічильників – для споживачів цілодобово працюють онлайн-сервіси, якими можна користуватися  віддалено з домашнього комп’ютера або з мобільних пристроїв за допомогою сервісів 104.ua.

Тож аварійні бригади 104 чергують цілодобово і оперативно виїздять на виклики, ліквідують аварійні ситуаціі, здійснюють оперативні ремонти!
Телефон 104  приймає дзвінки цілодобово.
Усі інформаційні системи працюють в штатному режимі, щоб забезпечити повноцінну взаємодію з клієнтами у віддаленому режимі. Здійснюється цілодобовий моніторинг тиску газу в газорозподільних мережах
Разом з тим, турбуючись про здоров’я та безпеку споживачів та працівників, -  тимчасово обмежено роботу всіх 11 Центрів обслуговування клієнтів по всій Хмельниччині.

Трудовий колектив "Хмельницькгазу" розуміє усю важливість надійності і безперервності доставки газу всім споживачам.Тож з повною відповідальністю газовики зроблять все можливе,  аби газопостачання залишалось острівцем стабільності в цей непростий час для усіх нас час.

2ogoloshenya