ВІ "Активна Громада Кам’янця-Подільського" запрошує взяти участь у вебінарі: “Фальсифікація на місцевих виборах: запобігти та подолати”

Наближаються місцеві вибори, а разом з ними, на жаль, не виключено, що й фальсифікації. Бо ж завжди знайдеться хтось, хто прагне прийти до влади нечесним шляхом. Схеми, за якими політики намагаються вирішити долю держави за рахунок народу, далеко не нові. З кожною виборчою кампанією уже відпрацьовані комбінації просто набувають все нових і нових елементів – елементів нечесної гри.

Тож, на семінарі буде розкрито типові схеми фальшування виборів, застосування схем, причини та засоби їх подолання!

Також ми розглянемо законодавчі зміни про відповідальність і повідомлення про зусилля та їх відсутність з боку правоохоронних органів, громадськості, опонентів та медіа.

Спікер: Олександр Солонтай, експерт Інституту Політичної Освіти.

Дата: 10 вересня 2020 року

Час: 16:00 - 17:30

Місце: онлайн-платформа Zoom (посилання буде надіслане зареєстрованим учасникам).

Зареєструватись можна за посиланням: https://forms.gle/6QGX5Bew4PZRvQwQ6

Вебінари спрямовані на підвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні через освіту. Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!

За додатковою інформацією звертайтеся:

Інна Душка - організаторка заходів Інституту “Республіка”,

телефон: +380961724018;

електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Довідка. Захід відбувається за підтримки Національного Демократичного Інституту.

Примітка. Місія "Активної Громади": досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту "Республіка". Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян. 

Регіональний координатор ВІ "Активна Громада Кам’янця-Подільського"
Славко Полятинчук

2ogoloshenya