Всеукраїнська Ініціатива "Активна Гомада Кам'янця-Подільського запрошує до участі у вебінарі: «Якісна комунікація в громаді: влада-мешканці"

Будь-яка екологічна чи соціальна діяльність активістів рано чи пізно впирається в так звану господарську діяльність людини і передбачає необхідність спілкування із представниками влади. Тут на допомогу приходять навички спілкування, вміння говорити та слухати, а також – встановлювати емоційний контак зі своїм співрозмовником. На вебінарі розглянемо принципи ведення перемовин з представниками влади та забудовниками, а також інструменти, завдяки можна здійснювати комунікацію ефективно.

ЩО: вебінар «Якісна комунікація в громаді: влада-мешканці»

КОЛИ: 23 червня о 16:00

МІСЦЕ: онлайн-платформа ZOOM (посилання буде надіслане зареєстрованим учасникам)

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ можна за посиланням: https://cutt.ly/3uciBsI

Спікером заходу виступить: Людмила Черненко, очільниця екозахисної ініціативи

Ecofriendly Ukraine, бізнес-тренер, психолог

Запрошуємо долучитися до вебінару мешканців ОТГ, депутатів місцевих та обласних рад, представників громадських організацій та бізнесу, експертів, екоактивістів та всіх активних громадян, які прагнуть якісних змін у своїй країні.

Під час вебінару Ви дізнаєтеся:

-  основні відмінності комунікації з представниками влади від інших видів перемовин;

-  як швидко скласти психологічний портрет особистості?

-  як підібрати ефективний підхід до ведення комунікації?

-  інструменти в переговорах: невербальні знаки, застосування глибинних мотивів   особистості, створення контакту із співрозмовником.

Кампанія «Задай курс владі» реалізується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI).

Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток  громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Регіональний координатор ВІ «Активна Громада Кам’янця-Подільського»

Славко Полятинчук

2ogoloshenya