Активна Громада Кам’янця-Подільського запрошує до участі у вебінарі:  «Вибори місцевого депутата в нових умовах»

Хочете розібратися, як будуть проходити місцеві вибори в нових умовах? Як зміняться правила гри для кандидатів? Які особливості виборів місцевих депутатів 2020 року? Долучайтеся з будь-якого куточку країни в зручний для Вас час та дізнавайтеся про всі тонкощі нового виборчого законодавства разом із нами.

КОЛИ: 16 червня о 16:00

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ можна за посиланням: https://cutt.ly/Xy9UVys

Спікером заходу виступить: Олександр Солонтай, експерт з політики.

Запрошуємо долучитися до вебінару мешканців ОТГ, депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів та всіх активних громадян, які хочуть знати більше органи самоорганізації населення та громадські ради при органах місцевого самоврядування.

Під час вебінару Ви дізнаєтеся:

  • Хто такий місцевий депутат в нових умовах децентралізації?
  • Які особливості місцевих виборів 2020 року?
  • Хто такі місцеві депутати на зарплаті?
  • Як відшкодуваються та компенсовуються видатки місцевих депутатів та їх помічників?

Разом зі спікером заходу Ви проаналізуєте особливості місцевих виборів 2020 року, розберетеся, з чим сумісна та з чим не сумісна робота місцевого депутата та яка роль місцевого депутата в адміністративно-територіальної реформи та змін антикорупційного та виборчого законодавства.

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн форматі і ми    переконаємо Вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин.

Довідка. Кампанія «Задай курс владі» реалізується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI).

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Регіональний координатор ВІ «Активна Громада Кам’янець-Подільський»
Славко Полятинчук

2ogoloshenya